GAL vitamin a szervezet megfelelő működéséért

Ma már a vitaminok között is rendkívül széles a termékpaletta, amelynek köszönhetően könnyedén állhatunk a nekünk legjobban tetsző márka mellé. A vitamin márkákat tekintve többek között kiemelt helyen szerepel a GAL család, amely márka igazán magas szinten képviseli együttesen a természetességet és a hatásosságot. Minden GAL termék, így a GAL vitaminok is a természetben is megtalálható formában tartalmazzák az összetevőket, ezzel is mutatva a márka természet iránti elhivatottságát.

A márka alapítói eredetileg saját célra szánták a magas minőséggel előállított termékeket, azonban hatékonyságuknak köszönhetően egyre többen ismerték meg a termékeket. A GAL termékek előállításánál a természetesség és a hatásosság mellett az elérhető árak is fontos szerepet játszanak

A GAL alaptermékek között találhatók az egészségmegőrzést szolgáló készítmények, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmazzák. Ezt a termékkört azonban kiegészítik a gyakori igényekre szabott termékek, valamint az egyedi problémákra kifejlesztett készítmények is.

Vitaminok az egészség fenntartásáért

A vitaminok életünk részei, elengedhetetlenek az egészség fenntartásához és megőrzéséhez egyaránt, szükségesek a szervezetünk normális működéséhez. Megkülönböztetünk zsírban-, illetve vízben oldódó vitaminokat. A szervezet maga -kevés kivételtől eltekintve- jellemzően nem képes előállítani őket, így megfelelő táplálékok fogyasztásával, illetve vitaminkészítmények rendszeres fogyasztásával pótolhatjuk számára. A szervezet vitamin hiánya sok esetben okozhat egészségügyi problémákat, betegségek kialakulását, így fontos, hogy a megfelelő vitaminok rendszeresen pótolva legyenek a szervezetünk számára. gal vitamin az egészségért A GAL vitamin család kiváló választás, ha egy igazán megbízható termékcsaládot keresünk a szervezetünk vitaminszükségletének fedezésére. 

Miért válasszunk GAL vitaminokat?

A GAL márka a hatékonyságot, a természetességet és az egészséget helyezi előtérbe, továbbá számos más kitételnek is megfelelnek a termékek.

  •  - A GAL élelmiszer komponensek egytől-egyig GMO mentesek
  •  - A termékek előállításánál a természetben megtalálható formák és arányok maradnak. 
  •  - A gyártás során fontos szempont az energiatakarékosság.
  •  - A GAL termékek dobozai teljesen újrahasznosíthatók, FSC minősített papíralapanyag valamint növényi     alapú festékanyag jellemzik.

A GAL vitaminok és a GAL márka további termékei is széles palettával rendelkeznek, így találhatjuk meg könnyedén az igazán egyénre szabott megoldásokat.

Kollagén Faceliftkoncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be. Ala

Ár: 6176 Ft
Megnézem

Gal SertéskollagénPeptidek 300g kollagén por

-9% Gal Sertéskollagén Peptidek 300g kollagén por

Különleges táplálkozási célú élelmiszer, segéd anyagok nélkül elsősorban sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára.

Ár: 3990 Ft
4390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!