GAL vitamin a szervezet megfelelő működéséért

Ma már a vitaminok között is rendkívül széles a termékpaletta, amelynek köszönhetően könnyedén állhatunk a nekünk legjobban tetsző márka mellé. A vitamin márkákat tekintve többek között kiemelt helyen szerepel a GAL család, amely márka igazán magas szinten képviseli együttesen a természetességet és a hatásosságot. Minden GAL termék, így a GAL vitaminok is a természetben is megtalálható formában tartalmazzák az összetevőket, ezzel is mutatva a márka természet iránti elhivatottságát.

A márka alapítói eredetileg saját célra szánták a magas minőséggel előállított termékeket, azonban hatékonyságuknak köszönhetően egyre többen ismerték meg a termékeket. A GAL termékek előállításánál a természetesség és a hatásosság mellett az elérhető árak is fontos szerepet játszanak

A GAL alaptermékek között találhatók az egészségmegőrzést szolgáló készítmények, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmazzák. Ezt a termékkört azonban kiegészítik a gyakori igényekre szabott termékek, valamint az egyedi problémákra kifejlesztett készítmények is.

Vitaminok az egészség fenntartásáért

A vitaminok életünk részei, elengedhetetlenek az egészség fenntartásához és megőrzéséhez egyaránt, szükségesek a szervezetünk normális működéséhez. Megkülönböztetünk zsírban-, illetve vízben oldódó vitaminokat. A szervezet maga -kevés kivételtől eltekintve- jellemzően nem képes előállítani őket, így megfelelő táplálékok fogyasztásával, illetve vitaminkészítmények rendszeres fogyasztásával pótolhatjuk számára. A szervezet vitamin hiánya sok esetben okozhat egészségügyi problémákat, betegségek kialakulását, így fontos, hogy a megfelelő vitaminok rendszeresen pótolva legyenek a szervezetünk számára. gal vitamin az egészségért A GAL vitamin család kiváló választás, ha egy igazán megbízható termékcsaládot keresünk a szervezetünk vitaminszükségletének fedezésére. 

Miért válasszunk GAL vitaminokat?

A GAL márka a hatékonyságot, a természetességet és az egészséget helyezi előtérbe, továbbá számos más kitételnek is megfelelnek a termékek.

  •  - A GAL élelmiszer komponensek egytől-egyig GMO mentesek
  •  - A termékek előállításánál a természetben megtalálható formák és arányok maradnak. 
  •  - A gyártás során fontos szempont az energiatakarékosság.
  •  - A GAL termékek dobozai teljesen újrahasznosíthatók, FSC minősített papíralapanyag valamint növényi     alapú festékanyag jellemzik.

A GAL vitaminok és a GAL márka további termékei is széles palettával rendelkeznek, így találhatjuk meg könnyedén az igazán egyénre szabott megoldásokat.

Kollagén termékek széles választéka

Kollagén Faceliftkoncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén ital: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! 20 napra elegendő. A kollagén belülről fiatalít! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz.

Ár: 6990 Ft
Megnézem
Újdonság

Paleolit Sertéskollagénpeptidek 1kg

Paleolit Sertéskollagén peptidek 1kg

100% hidrolizált sertéskollagén - A bőr, az ízületek és a porcok egészségének megőrzéséért.

Ár: 7995 Ft
Megnézem

Jutavit CollagenExclusive Gummy Vitamin Cukormentes 60 db

-72% Jutavit Collagen Exclusive Gummy Vitamin Cukormentes 60 db

Hidrolizált hal-marha kollagén mátrixot, hialuronsavat, rózsaszirom kivonatot, c-vitamint és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerekkel.

Ár: 1990 Ft
6990 Ft
Megnézem
Újdonság

Nottevit Beauty SleepCollagen Night Complex 10db

Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex 10db

Éjszakai szépségápolás és kollagén-feltöltés egyetlen termékben - 10 féle nutrikozmetikummal és tengeri kollagénnel.

Ár: 4180 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!