KOLLAGÉN KAPSZULÁK SZEDÉSÉNEK ELŐNYEI

A kollagén a szervezet fontos eleme, ami részt vesz az inak, a szalagok, az izmok és a porcok kialakításában. Ahogy öregszünk a szervezet egyre kevésbé képes előállítani a megfelelő mennyiségű kollagént. Azonban a kollagén kapszulákkal fenntarthatjuk azok normális szintjét. Persze nagyon fontos, hogy mielőtt ezt a kiegészítőt el kezdenénk szedni, tájékozódjunk a lehetséges mellékhatásokról, hiszen a kollagén kapszulák sokszor allergén anyagokat is tartalmazhatnak.

Kollagén kapszulák szedésének előnyei

A KOLLAGÉN JAVÍTJA A KERINGÉST

A kollagén kapszula erősíti a vérereket és javítja azok rugalmasságát. A kollagén így képes arra, hogy az egész testben serkentse a vérkeringést. Mivel a vér hatékonyabban tudja így szállítani a tápanyagokat az egyes szervekhez és a bőrhöz, így a vérkeringés javulásával az általános egészségügyi állapot is erősödik.
 

A KOLLAGÉN ELŐSEGÍTI A KÜLÖNBÖZŐ SÉRÜLÉSEK GYÓGYULÁSÁT

A kollagénre akkor is szükség van, ha a kötőszövet javításra vagy újjáépítésre szorul. A kollagén tehát részt vesz az izmok, a bőr és az ízületek kialakításában is. A kollagén erősíti a csontok, az inak, a porcok és a szalagok szerkezetét. A kollagén kapszula ezenfelül az izomtömeg növelését is előmozdítja, így a sportolóknak kifejezetten hasznos lehet.
 

A KOLLAGÉN ENYHÍTI A REUMÁS FÁJDALMAKAT

Az artritis az ízületek olyan gyulladása, mely igen sok helyen felbukkanhat, így fájdalmas tünetei a kézben, a karban, a vállban, a csípő és a térd ízületeiben is megjelenhetnek. A kollagén kapsziéa azonban növelheti az ízületek rugalmasságát, így csökkentve az arthritis okozta fájdalmakat. A Daily Mail honlapján Dr. Stefan Oesser, a Kiel Egyetem profeszora ír arról, hogyan bizonyította, hogy a porcszövethez kollagént adva, ösztönözhető a sejtek növekedése.
 

A KOLLAGÉN CSÖKKENTI A NARANCSBŐR MÉRTÉKÉT

A cellulit akkor alakul ki, mikor a zsírszövet kitolja a bőr felső rétegét. Ez a bőr gödrös megjelenését eredményezi. Azonban a kollagén kapszula belülről tölti fel a testet, így a cellulit megjelenését is csökkenti. A kollagén segíti a szervezet újjáépítését és javítja a bőr szerkezetét.
 

A KOLLAGÉN CSÖKKENTI A RÁNCOKAT

A kollagén kimerülésével a bőr egyre ráncosabb lesz. Azonban ez a folyamat visszafordítható a kollagén kapszulák segítségével. A rendszeresen szedett kollagén a bőrt simává és puhává varázsolja.

 

COLANUTS

A kollagén nagyon fontos a bőr fiatalságának és a haj rugalmasságának megőrzéséhez, a szépség alapfehérjéje. A fogyókúrás étrend sokszor megterhelheti a bőrt, éppen ezért adagol a gyártó a Colanuts fogyást támogató étrendkiegészítőhöz a megfelelő mennyiségben kollagént. A Colanuts ugyanis olyan szer, ami komplex megoldást kínál.
Nemcsak abban segít minket, hogy ledobjuk felesleges kilóinkat és eközben egészségesek is maradjunk, de lehetővé teszi, hogy jobban nézzünk ki és sokkal jobban érezzük magunkat. A Colanuts fő hatóanyagtartalmú összetevője a kóladió, de gyógynövényeket és ásványi anyagokat, valamint a fogyás során kiemelkedő szerepű kollagént is tartalmaz. A haj kollagénszintjének növelésével fokozódik a hajnövekedés, a hajszálak megerősödnek, vastagabbak lesznek, hajunk dúsabb hatást kelt. A bőr kollagénszintjének növelésével megmarad annak rugalmassága, a kisebb ráncok eltűnnek, újak nem alakulnak ki.
A kollagén testünk számra esszenciális, hiszen a szervezetben a legnagyobb mennyiségben felhasznált fehérjéje. Olyan, mint a téglák közt a malter: összetart és rugalmasan összeköt minket. Minden részünkben ott van: felépíti a porcokat, összetartja a belső szerveinket, ott van a bőrben, a hajban, sőt a szemünkben is. Életünk során folyamatosan egyre kevesebb termelődik belőle, 40 éves kortól pedig biztosan kevesebbel rendelkezünk belőle, mint amennyit felhasználunk, tulajdonképpen ez okozza az öregedés látható és érezhető tüneteit.
A kollagénpótlás tehát mindenkinek fontos, aki elmúlt 25 éves: lassítja a bőr öregedését, csökkenti a gyulladásokat, javítja az emésztést. Igazi csodafegyverként állítja meg a ráncok kialakulását. A kollagén segít megőrizni az érfalak rugalmasságát, erősíti ezeket, így hatékonyabbá teszi a vérkeringést, a tápanyagok könnyebben eljutnak a szövetekig. A kollagén fokozza a porcok rugalmasságát és csökkenti a gyulladásokat, így megelőzi az ízületi gyulladásokat is. Tehát a szépségünk és az egészségünk nem kis részben a kollagénutánpótláson múlik. Ezért tartalmaz a Colanuts kollagént is.
 

A KOLLAGÉNNEL A HAJ SZERKEZETE IS JAVÍTHATÓ

A kollagén hozzájárul a haj növekedéséhez, javítja annak textúráját és vastagságát.

Kollagén Faceliftkoncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén ital: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! 20 napra elegendő. A kollagén belülről fiatalít! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz.

Ár: 6176 Ft
Megnézem

Gal SertéskollagénPeptidek 300g kollagén por

-9% Gal Sertéskollagén Peptidek 300g kollagén por

Segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését, valamint az ízületek és csontok megfelelő működését.

Ár: 3990 Ft
4390 Ft
Megnézem

Herbiovit Collagen BeautyComplex kapszula 60 db

-0% Herbiovit Collagen Beauty Complex kapszula 60 db

Hidrolizált marhakollagént, hialuronsavat és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséért.

Ár: 2990 Ft
2990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!