A TERHESSÉGI CSÍKOK KEZELÉSE KOLLAGÉNNEL

A stírák gyakran jelentkeznek a bőrön egy hirtelen súlygyarapodás vagy terhesség esetében. A terhességi csíkok helyén a bőr felső rétege elszakad, így gödrök, mélyedések alakulnak ki a bőrfelületen. Azonban számos kezelés a rendelkezésre áll, hogy megelőzzük ezeket a csíkokat. A kollagén például hatékonyan képes csökkenteni e bemélyedéseket, sőt még a sérülésből fakadó pigmentációt is javítja.

A terhességi csíkok kezelése kollagénnel

A KOLLAGÉN INJEKCIÓK

A kollagén injekciókat a kozmetikai hibák eltüntetésére használják, beleértve a stírákat is. Ez a kezelés a kollagén hiány megszüntetését szolgálja úgy, hogy friss kollagént fecskendeznek be a bőr alá. A bőr szinte azonnal kisimul, viszont az eljárás nem ad tartós eredményt. Általában három havonta meg kell ismételni az eljárást, így a terhességi csíkok megszüntetésére nem a legjobb megoldás. 

A KOLLAGÉN TARTALMÚ KRÉMEK

A kollagént tartalmazó krémek segítik a kollagén fokozott termelődését. Helyileg alkalmazandó, jól be kell dörzsölni a csíkokba. Ez a megoldás tünteti el leghatékonyabban a stírákat, körülbelül hat hét alatt teljesen rendbe hozza a bőrt. 

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió terápiák javíthatják a stírák megjelenését. A kezelés során a bőr legfelső rétegei kerülnek eltávolításra. Az eltávolítás során a bőr kollagéntermelése fokozódik és új bőrsejtek alakulnak ki. A kezelés igen fájdalmasan hangzik, de csak enyhe, átmeneti égő érzést fogunk tapasztalni, amíg a rétegeket lecsiszolják. 

IMPULZUSÜZEMŰ FESTÉKES LÉZERKEZELÉS

Ez a kezelés egy speciális hullámhosszú fényt használ, hogy elősegítse a kollagén termelődését a stírák helyén. Az eljárás teljesen fájdalommentes, viszont a mély stírák esetében nem túl hatékony. Továbbá a lézer a bőr elszíneződését is eredményezheti.

Kollagén Faceliftkoncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be. Ala

Ár: 6176 Ft
Megnézem

Gal SertéskollagénPeptidek 300g kollagén por

-9% Gal Sertéskollagén Peptidek 300g kollagén por

Különleges táplálkozási célú élelmiszer, segéd anyagok nélkül elsősorban sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára.

Ár: 3990 Ft
4390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!