Collagen Cocktail

A Collagen Cocktail egy komplex szépségápolási készítmény, fő hatóanyaga a hidrolizált kollagén, amely mellett az összetevők között az optimális eredmény elérése érdekében található még hialuronsav, elasztin, A- és C- vitamin, biotinés cink is. Mindegyik összetevője a bőr állapotán hivatott javítani, segít eltüntetni a kisebb ráncokat, valamint a megereszkedett bőrt is képes korrigálni.  A Collagen Cocktail fogyasztásával fiatalítható és üdévé varázsolható a bőr.

A termék megfelelő fogyasztásával:

- javítható a bőr megjelenése
- erősíthető a haj és a köröm
- feszesíthető a kötőszövet

A következőkben nézzük meg részletesebben az egyes összetevők hatásait, míly módon képesek támogatni bőr egészségének és szépségének fenntartását és helyreállítását.

Kollagén-peptidek

A kollagén peptidek a legjobban hasznosuló kollagén fajták, így a leghatékonyabb kollagén forrásnak számítanak. A kollagén peptidek rendkívül gyorsan működnek a testünkben, segítségükkel gyors eredmények érhetők el.

- Felgyorsítja az emésztést és a bélből történő felszívódást.
- Növeli az aminosav biohasznosulását.
- Felgyorsítja az étkezési aminosavaknak a szövetekben való beépülését.
 
 A COLLAGEN COCKTAIL-ben lévő bioaktív kollagén a halkollagén hidrolíziséből származtatott egyedi kollagén peptidekből álló készítmény, mely közel 100%-a felszívódik a szervezetben.

 - Hialuronsav

 A bőrápolásban egyáltalán nem ismeretlen a hialuronsav, hiszen számos kozmetikai termék, bőrápoló tartalmazza ezt az anyagot. A hialuronsav felelős a bőr és a kötőszövetek hidratáltságáért, valamint fontos szerepet játszik a kötőszövetek rugalmasságának és egészségének megőrzésében.

- Elasztin

A Collagen Cocktail elasztin tartalommal is rendelkezik. Ez az anyag a bőr középső rétegeiben található és hasonlóképpen a kollagénhez és a hialuronsavhoz elengedhetetlen a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez. Az elasztinról is elmondható, hogy természetes termelődése a kor előre haladtával csökken, így pótlása fontos szempont.

- C-vitamin

A leggyakrabban használt vitaminunk a C-vitamin, amely kiemelkedő antioxidáns vitamin. Számos jótékony hatásai között ismert, hogy képes a kollagén termelődését a szervezetben serkenteni, valamint hatékonyan támogatja a kollagén felszívódását is.

- A-vitamin

Ez a vitamin pozitívan támogatja a sejtek megújulását, így a bőr gyorsabb fiatalodását.

 - Biotin: 

A biotin, vagy más néven a H-vitamin nélkülözhetetlen a bőr egészséges állapotának fenntartásához, fontos szerepet játszhat a kopaszodás és az őszülés lassításában, valamint hozzájárulhat a bőrproblémák csökkentéséhez. Emellett ez a vitamin a körmök egészségéről is gondoskodik.

- Cink:

A cinknek kedvező hatásai vannak a bőrünkre. Hatékony a pattanásos bőr kezelésében, valamint nagy segítség lehet a bőr egyes sérüléseinek gyors kijavításában is. Képes helyrehozni a károsodott sejteket.
 

A Collagen Cocktail egy kiváló minőségű készítmény, hatóanyagai rendkívül jól hasznosulnak, így minden egyes adaggal valóban közelebb kerülhetünk a fiatalodáshoz, a bőr szépségének és egészségének helyreállításához.

Kollagén termékek széles választéka

Kollagén Faceliftkoncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén ital: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! 20 napra elegendő. A kollagén belülről fiatalít! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz.

Ár: 6990 Ft
Megnézem
Újdonság

Paleolit Sertéskollagénpeptidek 1kg

Paleolit Sertéskollagén peptidek 1kg

100% hidrolizált sertéskollagén - A bőr, az ízületek és a porcok egészségének megőrzéséért.

Ár: 7995 Ft
Megnézem
Újdonság

Nottevit Beauty SleepCollagen Night Complex 10db

Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex 10db

Éjszakai szépségápolás és kollagén-feltöltés egyetlen termékben - 10 féle nutrikozmetikummal és tengeri kollagénnel.

Ár: 4180 Ft
Megnézem

LongLife KollagénKapszula 60 db

LongLife Kollagén Kapszula 60 db

A bőr rugalmasságáért, a haj és a köröm erősségéért, a csontok, a porcok és az ízületek egészségének megőrzéséért.

Ár: 2860 Ft
Megnézem
Vélemények (2)