Collagen Cocktail

A Collagen Cocktail egy komplex készítmény, fő hatóanyaga a hidrolizált kollagén, mellette nagy mennyiségben találunk A-vitamint, valamint C-vitamint, biotint, hialuronsavat és elasztint. Mindegyik összetevője a bőr állapotán hivatott javítani, segít eltüntetni a ráncokat és a megereszkedés okozta bőrhibákat, továbbá fiatalítja és frissé teszi a bőrt.

Kollagén-peptidek

A kollagén molekulája egy igen bonyolult fehérjemolekula, mely a szervezetbe kerülve - emésztőenzimek - segítségével peptidekre bomlik, majd beépül a kötőszövetekbe. A hagyományos kollagén nehezen szívódik fel, ellentétben a kollagén peptidekkel. Ha szervezetünkben kész kollagén peptideket viszünk, azzal megkönnyítjük a kollagén felszívódását, valamint emésztésünket is kevésbé terheljük.

Mivel a készítmény folyékony, eleve oldott formában tartalmaz kollagén peptideket, így azok felszívódása és beépülése maximálisan támogatott.

Hialuronsav

A hialuronsav beépül a bőrbe és a porcokba egyaránt, továbbá javítja a kollagén felhasználhatóságát. A hialuronsav termelődése nagyjából 20 éves korunk után lelassul, így már ekkor érdemes elkezdeni pótolni nemcsak bőrünk, hanem ízületeink védelme érdekében is. A hialuronsav (és a kollagén) hiánya is körülbelül 40 éves kor környékén válik feltűnővé vagy problémássá. Ha még 40 éves korunk előtt gondoskodunk a hialuronsav és a kollagén beviteléről, akkor ezek a problémák kiküszöbölhetők.

A Collagen Cocktailben lévő A-vitamin ugyancsak a bőrre hat, lágyabbá és simává teszi, a C-vitamin pedig a szervezet természetes kollagéntermelésére hat. A biotin (B7-vitamin) a bőrre, a hajra és a körmökre hat, erősíti azokat, illetve ellenállóvá teszi a külső hatásokkal szemben. Az elasztin a kötőszövet fontos építőeleme, külsőleg alkalmazva hidratáló és ránctalanító hatása van, sok kozmetikum összetevője. A bőrt feszesség és rugalmassá teszi, belsőleges alkalmazás esetén inkább a ránctalanító hatás érvényesül.

A Collagen Cocktail azért kiváló minőségű készítmény, mert hatóanyagai jól hasznosulnak, így minden egyes adaggal valóban közelebb kerülünk a fiatalodáshoz.

Collagen Cocktailgyümölcs ízű 500 ml

-42% Collagen Cocktail gyümölcs ízű 500 ml

Folyékony kollagén étrend-kiegészítő. 9600mg hidrolizált kollagénnel, 50mg hialuronsavval és 9mg elasztinnal

Ár: 8640 Ft
14900 Ft
Megnézem

Collagen Cocktail.anti-aging arcápoló komplex krém 50 ml

-45% Collagen Cocktail. anti-aging arcápoló komplex krém 50 ml

A Collagen anti-aging arcápoló komplex krém egy minőségi, tiszta német kollagén-peptidet tartalmaz. A kollagén peptid a sima kollagénnel szemben gyorsabban, hatékonyabban szívódik fel, a szervezet számára fokozottabban hasznosul.

Ár: 8040 Ft
14500 Ft
Megnézem
Értékelések (2)